Sollicitatiebegeleiding

Solliciteren is een kunst op zich. Wij kunnen u begeleiden in elke fase van het proces. Onderstaande begeleiding kunt u helemaal bij ons doorlopen of per module bij ons krijgen.

Sollicitatiebrief, CV en vacatureanalyse

Van ons krijgt u alle theoretische informatie waaraan een sollicitatiebrief en CV moet voldoen. Ook helpen we u in de praktijk: we gaan u op individuele wijze helpen bij het opstellen van uw CV en sollicitatiebrief. Hierbij is een goede vacatureanalyse belangrijk. Uiteindelijk heeft u één bij u passende sollicitatiebrief en CV waarmee u voor de dag kunt komen. En waarmee u resultaten haalt. Heel individueel. Standaardbrieven zijn bij ons taboe!

Sollicitatiegesprekken en presentatie

Wij geven u alle informatie over het maken van een goede indruk bij een sollicitatiegesprek. Daarna oefenen we verschillende soorten sollicitatiegesprekken. Als u wilt, kunnen we zelfs regelen dat we een sollicitatiegesprek bij een werkgever oefenen. Na het oefenen van sollicitatiegesprekken stellen we een evaluatierapport op waardoor u precies weet wat uw sterke en zwakke punten bij een sollicitatiegesprek zijn. Aan de hand van het evaluatierapport gaan we met behulp van diverse presentatietechnieken uw presentatie verbeteren.

Netwerken

In deze module verstrekken we u complete informatie over de werking van de (regionale) arbeidsmarkt. Ook leert u waar en hoe u het beste kunt netwerken. We geven u daarbij alle instrumenten om succesvol te kunnen netwerken. Daarna begeleiden we u bij uw activiteiten om uw netwerk te vergroten en effectief toe te passen.